Burak Ozdživit o svađi sa Muratom Bozom!

Prethodnih dana izašla je vest da su se glumac Burak Ozdživit i popularni pevač Murat Boz ozbiljno posvađali.

Navodni razlog te svađe je Muratovo nedovoljno promovisanje njihovog zajedničkog filma “Kardesim benim 2” iliti “Moj brat 2”. Film je prilično loše prošao kod bioskopske publike, što je i dovelo do male zarade filma u odnosu na prvi deo filma “Moj brat”.

Prema saznanjima novinara, Burak je besan što Murat nije dovoljno promovisao njihov film i što je odbio da zajedno sa filmskom ekipom prisustvuje na premijerama u Evropi i Aziji. Takođe su došli do saznanja da su se međusobno otpratili na Instagramu što je još više podgrejalo te glasine.

Izgleda da su razmirice između Buraka i Murata nastale dosta ranije, kada su kružile priče da se njihove lepše polovine, Asli i Fahrije, ne slažu baš najbolje.

Sinoć je Burak Ozdživit uslikan kako izlazi iz jednog poznatog restorana. Novinari su iskoristili tu priliku da ga pitaju o svađi sa Muratom. Evo šta je Burak odgovorio u vezi toga: “To su gluposti, nema ničeg takvog.” Na pitanje zašto je prestao da prati Murata na Instagramu, izbegao je odgovor rekavši: “Ne bih sad da odgovaram na te stvari, umoran sam.”  Takođe je primećeno da mu je raspoloženje opalo nakon ovih pitanja.

Na sledećem slajdu možete videti slike ovog bračnog para od sinoć.

Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

One thought on “Burak Ozdživit o svađi sa Muratom Bozom!

  • December 8, 2017 at 10:49 pm
    Permalink

    Svađu je demantovao i g.Boz, oni su prijatelji već 10 tak godina i tako je i dalje,izvori su vam netačni.Oni se međusobno nikada nisu pratili. Pozdrav

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×