Čaglar Ertugrul o svom stilu i novim projektima u novom intervjuu

Popularni glumac, Čaglar Ertugrul, u novom intervjuu za jednu tursku televiziju, otkrio je kako se oseća glumeći lik Jagiza, svoje planove za budućnost kao i mnoge druge stvari o sebi.

O svom liku iz serije “Gospođa Fazilet i njene kćeri“, rekao je sledeće: “Jagiz je dosta toga proživeo na početku serije. To ga je promenilo, promenilo mu je pogled na svet. Meni kao glumcu je veoma uzbudljivo da igram lika koji se neprestano otkriva.”

Glumac je takođe izjavio da bi želeo da što više glumi u komedijama, a o novim projektima rekao je sledeće: “U planu su mi četiri nova filma. Možda se sva četiri snime, a možda nijedan. Veoma su lepi projekti. Jedan od njih je romantična komedija/drama, ne bih mnogo da pričam o njemu. Kad sam pročitao scenario mnogo mi se svideo, podsetio me je na film “Issiz Adam”. Ne očekujem neku veliku gledanost tog filma, ali očekujem lepu reakciju publike na njega.”

U budućnosti Čaglar planira da stane iza kamere, a za planove koje u skorije vreme želi da ostvari rekao je: “Dugoročni cilj mi je da odem u Los Anđeles. Već sam ranije bio tamo, video sam da mogu da se snađem.”

O svom stilu:

“Vezan sam za satove i kape. Imam veliku kolekciju kapa, volim da na ruci imam lep sat. Ali dosta su skupi, tako da su mi tiha patnja.”

Za sebe kaže da nije u lošim odnosima sa modom, a njegovi uzori su Dejvid Bekam i Konor Mekgregor.

“Bekamov stil mi se sviđa. On ume lepo da objedini sportski i šik stil. Takođe mi se sviđa stil boksera, Konora Mekgregora. Ima veoma čudan stil. Voli da nosti krzno i blješteće stvari. Samo da se zna da sam ja protiv krzna. Voleo bih da se oblačim kao on, ali se plašim reakcije ljudi.”


Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×