Džan Jaman: “Baba mi je Makedonka, imam jugoslovensko poreklo”!

Popularni glumac, Džan Jaman, dao je intervju za novine Hurriyet u kojem je otkrio zanimljive činjenice o sebi i svom privatnom životu. Mi vam prenosimo deo intervjua.

Za kratko vreme ste postali poznati, da li mislite da je razlog tome Vaša gluma ili Vaša lepota?

– Sam fizički izgled ne doprinosi ničemu. Postoje mnogo lepši muškarci od mene. Gluma je sve. Ponekad je važnije kako se izražavate u glumi nego kako izgledate, a tome vam doprinose inteligencija i osećajnost.

Ali u seriji “Erkenci kus”(“Ptica ranoranilica”) ste non-stop bez majice. 

– Nisam baš non-stop bez majice. Jedan od mojih fanova je napisao “Da imate Ferari, da li bi ste ga držali prekrivenim?”. Ovo je letnja serija. Moj lik je sportski tip, kada dođe zima neće više biti bez majice.

Kakav je osećaj biti jedan od najpoželjnijih muškaraca u Turskoj?

– Ne budim se sa mišlju: “Kako sam zgodan!” Bog me je ovakvog stvorio, treba se pomiriti s tim. Nisam se iznenadio kad su ljudi počeli da me gledaju sve više na ulici, i ranije je tako bilo.

Nisam robot, već zdrav muškarac

Uvek ste privlačili poglede?

– Malo je glupo reći ali od detinjstva sam uvek važio za najlepšeg momka u školi. Uvek sam privlačio poglede. Dakle, to nije nešto novo, samo je trenutno malo naglašenije.

Važite za jednog od najseksi muškaraca u Turskoj, šta taj epitet za Vas znači?

– Osobe koje ne poseduju seksualnu energiju su veoma nesrećne. To je za mene važno kao i za svakog zdravog čoveka. U horoskopu sam škorpija, to je jedna od karakteristika mog znaka.

Da li volite da flertujete?

– Nikad nisam bio tip koji prilazi devojci čim je vidi. Čak ih ni ne gledam u lice, kako ne bi nešto pogrešno pomislile. Jedna devojka mi je jednom prišla i rekla: “Zašto nam svima okrećeš leđa? To nam se baš sviđa.”

Kakve Vas žene privlače?

– Nemam određen tip žene. Više me privlači njena aura, duša, smisao za humor. Volim žene plemenitog izgleda. Privlače me žene koje se smeju na ženstven način.

Da li ste trenutno u vezi?

– Nisam robot, već zdrav muškarac. Normalno je da postoji neka osoba u mom životu. Ali iako postoji, ne bih želeo da pričam o tome, jer ne bi bilo korektno prema njenoj porodici.

Znamo da ste se rodili u Istanbulu i da ste po zanimanju advokat. Koja je Vaša tajna, odakle ste poreklom?

– Očeva porodica je emigrirala iz Jugoslavije. Baba (Očeva majka) mi je Makedonka. Majčin otac je bio riđ i znao je da priča na čak šest jezika. Imao je švajcarsko državljanstvo. Imam i tetku koja živi u Škotskoj, a ja sam jednac.

Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×