Džan Jaman intervju: “Ošišaću i obrijaću se zbog vojske. Mnogo sam tužan.”

Novinari su sreli Džana Jamana na gala večeri turske fondacije TEMA. Džan je na toj večeri otkrio zanimljive detalje vezane za seriju kao i za svoj imidž.

Jedna od stvari koje je Džan otkrio za novinare bila je ta da će se serija nastaviti sa snimanjem i na leto kao i da će nakon leta takođe bez pauze nastaviti sa emitovanjem.

Kako je od strane producenata odlučeno da će se snimati bez letnje pauze, glumci su ostali bez mogućnosti za odmorom. Džan, koji je imao planove da na leto snima film, ostao je bez te mogućnosti. Evo šta je na to rekao:

“Umorni smo. Razmišljao sam o odmoru i kako bi prijao odmor, ali ovako je odlučeno i mi smo se složili. Trebalo je i film da snimam imalo je lepih filmskih ponuda, ali ipak je moralo da se odloži zbog serije.”

Poznata je i vest da glumac planira da ode u vojsku na kraće vreme. Zbog te odluke biće primoran da skrati kosu i obrije bradu. Ovako je Džan to prokomentarisao:

“U januaru idem u Izmir da odslužim vojsku. Moraću da se rešim brade i kose. Kad se setim toga spopadne me tuga, nemojmo više o tome pričati.”

Glumac na pitanja vezana za ljubavni život nije hteo da da ogovor.

Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×