Elčin Sangu otkrila da je zaprošena od strane svog dečka Junusa!

Poznata turska glumica Elčin Sangu, večeras je prisustvovala jednom koncertu zajedno sa prijateljima i dečkom Junusom Ozdikenom.

Nakon koncerta, glumicu su sačekali novinari kojima je otkrila zanimljive detalje iz svog privatnog života.

O seriji “Sudar” iliti “Carpisma” Elčin je rekla da se prva sezona serije završava i da ni ona ne zna šta se dalje planira s obzirom da je planirano da serija traje samo jednu sezonu.

Planove za letovanje glumica je pomerila zbog političke situacije u Turskoj. Glumica koja podržava Ekrema Imamoglua, protivnika Erdogana u izborima za gradonačelnika Istanbula, odložila je letovanje zbog ponovnog glasanja. Evo šta je rekla povodom toga:

“Za sad ništa ne planiramo zbog izbora za gradonačelnika Istanbula. Ne planiramo odmor još uvek, u slučaju da opet bude trebalo da se glasa. Sve zavisi od tog datuma.”

Na pitanja o privatnom životu, kao i na pitanja da li u budućnosti planira svadbu, Elčin je rekla sledeće:

“Ja ništa ne planiram. Mislim da je nepotrebno žuriti u brak ukoliko je sve u redu u vezi. Takođe nisam nešto tradicionalna osoba. Ne maštam o svadbi. Meni bi odgovaralo da to bude mirno veče u pratnji najbližih ljudi i prijatelja.”

Nakon ovih izjava Elčin je sve prisutne šokirala izjavom da se već verila sa svojim momkom, Junusom Ozdikenom. Na pitanje kakva bi bila njena reakcija ukoliko se on sutradan pojavi sa dijamantskim prstenom i zaprosi je, Eličin je odgovorila rekavši:

“Ta prosidba se već odavno desila. Tako da sam u tom smislu mirna. Datum svadbe nije određen, videćemo već.”

Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×