Fahrije i Burak potvrdili da očekuju bebu!

Bračni par Ozdživit konačno je izašao u javnost i potvrdio glasine da očekuju svoje prvo dete. Burak i Fahrije, koja je u trećem mesecu trudnoće, odgovorili su novinarima na sve o čemu se pisalo prethodih nedelja.

Par je uhvaćen kako izlazi iz jednog ribljeg restorana u naselju Arnavutkoj. A evo kako je tekao njihov razgovor sa novinarima:

-Čestitamo na bebi!

Burak: “Hvala, uzbuđeni smo i srećni, veoma je lep osećaj.”

Na pitanje kako je reagovao na vesti o trudnoći, Burak nije želeo da da ogovor uz obrazloženje da je to privatna stvar i da bi želeo da to ostanje među njima.

O vestima da je Fahrije zabranila parfeme u kući, kao i da želi da jede isključivo hranu pripremljenu u njihovoj kući odgovorila je:
“Naravno da postoje neke stvari koje smetaju u trudnoći, ali ne u tolikoj meri kao što se piše. Te vesti nisu tačne.”

O tome da li uzima savete od prijateljica i da li čita knjige o trudnoći rekla je sledeće: “Još uvek nisam krenula da uzimam savete od drugih, niti čitam knjige još uvek. Mislim da osoba treba da oseti sama šta joj je potrebno. Zbog toga ne istražujem previše. Doktor je tu da me uputi u sve. Trudnoća mi protiče sasvim normalno.”

O svom novom projektu “Osman Gazi”, Burak je rekao sledeće: “Još uvek odmaram, ima vremena do početka projekta. Pripreme su u toku, krećemo sa prikazivanjem sledeće godine. Nije lako pripremiti se za ovako bitan projekat. Ja se pripremam za svoju ulogu, a oni za scenografiju i lokacije. Uzbuđeni smo. To je veoma bitna ličnost u našoj istoriji. Želimo da sve bude kako dolikuje.”

Par je takođe izjavio da će se dete roditi u Turskoj i da još uvek nije poznat pol njihove bebe.

Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×