Gupse Ozaj o vezi sa Barišem: “Šta da radimo kad smo se zaljubili”

Gupse Ozaj, koja je već tri godine u vezi sa poznatim glumcem Barišem Ardučom, dala je intervju za turske novine Posta povodom njenog novog filma “Deliha 2“. U tom intervjuu pričala je o svojoj vezi sa Barišem Ardučom.

Na pitanje šta misli o tome što je Bariševi fanovi ne vole, odgovorila je rekavši:

“Mene deca vole ali tinejdžerke ne žele ni da me vide. Smešne su mi. Umesto meni da pišu svakakve komentare bolje da odu kod doktora.”

Na pitanje kako je biti devojka popularnog glumca izjavila je:

“Nije problem biti u vezi sa popularnom osobom, problem je to što vam se stalno mešaju u vezu, to je ono što ide na živce i stresira. U ljubavi ne postoji lep-ružan, popularan-nepopularan. Desilo se da smo se zaljubili. Šta sad da radimo.”

“Ako si uspešan i srećan u ljubavi to može da zasmeta onima koji su nesrećni i ogorčeni. Zato i žele da i ti budeš nesrećan. Često mi šalju poruke u kojima mi poručuju: “Umri pa da se spasemo”. Hahahah!”

Gupse je takođe u jednom od novih intervjua izjavila:
“Teško je glumiti, režirati i kontrolisati ljude na snimanju filma. Često mi se dešava da i Barišu naređujem, ali ne da bih ga kontrolisala, već zbog moje hiperaktivnosti. “Sedi, ućuti”, te reči često govorim ljudima koji me okružuju.”

Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×