Kadir Dogulu odgovorio na glasine o razvodu!

Poznatog glumca, Kadira Dogulua, turski novinari su zatekli kako izlazi iz jednog restorana u Istanbulu. U ovom intervjuu Kadir je dao odgovore na stvari koje su se pisale u turskim novinama prethodnih dana.

Novinari su ga pitali o avanturi u koju se upustio sa drugom i pevačem, Muratom Dalkiličem. Ova dva prijatelja su bez obzira na loše vreme i blato otišli zajedno da kampuju i kao rezultat Muratov auto se zaglavio u blatu. Kadir je ovo prokomentarisao rekavši:

“Volim da sam u prirodi, i volim kad sam tamo sa prijateljima koje volim. Murat je došao nepripremljen. Priroda voli pripremljenost. Ja sam uvek pripremljen, volim prirodu i znam kako se treba pripremiti.”

Na pitanje da li njegova žena, Neslihan Dogulu, takođe voli prirodu, odgovorio je:

“Naravno, moja druga polovina i ja smo prošlog leta trideset pet dana proveli kampujući u tri različite zemlje. Ona je baš kao i ja zaljubljena u prirodu. Zajedno smo prešli skoro 8000 kilometara.”

Novinari su prokomentarisali kako je iskren i lep način na koji se Kadir zove svoju ženu “moja druga polovina” (“yarim”), na čemu se on zahvalio.

“Ja se prepirem, ali se ne svađam”

Na pitanje o vestima koje su izlazile ovih dana o njihovoj navodnoj svađi, koju je Neslihan potvrdila, Kadir je neigrao rekavši:

“Sve što moja druga polovina kaže, u pravu je. Međutim, ta vest je laž. Ja se prepirem, ali se ne svađam. Prepirke su po meni deo razgovora.”

“Trenutno uživamo zajedno. U poslednje vreme takve stvari nam se nisu događale, dok smo bili u vezi su se dešavale, ali otkako smo u braku ne.”

Novinari su takođe primetili da ovaj bračni par nije jedno drugom čestitao dan zaljubljenih preko društvenih mreža, što je dodatno postaklo glasine o razvodu. Kadir je na to odgovorio rekavši:

“Društvene mreže mene ne opisuju. S obzirom na situaciju u našoj zemlji, nije mi do postavljanja takvih slika. Hvala, doviđenja.”

Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×