Kadir Dogulu odgovorio na glasine o razvodu!

Poznatog glumca, Kadira Dogulua, turski novinari su zatekli kako izlazi iz jednog restorana u Istanbulu. U ovom intervjuu Kadir je dao odgovore na stvari koje su se pisale u turskim novinama prethodnih dana.

Novinari su ga pitali o avanturi u koju se upustio sa drugom i pevačem, Muratom Dalkiličem. Ova dva prijatelja su bez obzira na loše vreme i blato otišli zajedno da kampuju i kao rezultat Muratov auto se zaglavio u blatu. Kadir je ovo prokomentarisao rekavši:

“Volim da sam u prirodi, i volim kad sam tamo sa prijateljima koje volim. Murat je došao nepripremljen. Priroda voli pripremljenost. Ja sam uvek pripremljen, volim prirodu i znam kako se treba pripremiti.”

Na pitanje da li njegova žena, Neslihan Dogulu, takođe voli prirodu, odgovorio je:

“Naravno, moja druga polovina i ja smo prošlog leta trideset pet dana proveli kampujući u tri različite zemlje. Ona je baš kao i ja zaljubljena u prirodu. Zajedno smo prešli skoro 8000 kilometara.”

Novinari su prokomentarisali kako je iskren i lep način na koji se Kadir zove svoju ženu “moja druga polovina” (“yarim”), na čemu se on zahvalio.

“Ja se prepirem, ali se ne svađam”

Na pitanje o vestima koje su izlazile ovih dana o njihovoj navodnoj svađi, koju je Neslihan potvrdila, Kadir je neigrao rekavši:

“Sve što moja druga polovina kaže, u pravu je. Međutim, ta vest je laž. Ja se prepirem, ali se ne svađam. Prepirke su po meni deo razgovora.”

“Trenutno uživamo zajedno. U poslednje vreme takve stvari nam se nisu događale, dok smo bili u vezi su se dešavale, ali otkako smo u braku ne.”

Novinari su takođe primetili da ovaj bračni par nije jedno drugom čestitao dan zaljubljenih preko društvenih mreža, što je dodatno postaklo glasine o razvodu. Kadir je na to odgovorio rekavši:

“Društvene mreže mene ne opisuju. S obzirom na situaciju u našoj zemlji, nije mi do postavljanja takvih slika. Hvala, doviđenja.”

Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×