Ozdžan Deniz se razvodi! A evo i šta je razlog razvodu!

Ovih dana pojavila se vest da se poznati turski glumac, Ozdžan Deniz, razvodi od svoje žene, Fejze Deniz. Ova vest proširila se u turskoj javnosti uz navodne dokaze o razvodu.

Naime, novinari su došli do papira koji je dokaz da je brakorazvodna parnica započeta. Ubrzo se slika tog papira proširila po društvenim mrežama kao i turskim portalima.

Ozdžanova žena Fejza, nije dugo čekala i odmah nakon izlaska ove vesti opovrgla je glasine o razvodu na svom Instagramu tako što je postavila zajedničku sliku kao i ljubavni citat:

“Moj životni saputnik. Čovek u kojeg sam se zaljubila. Ti i naš sin ste nešto najbolje što mi se desilo u životu. Kako sam srećna što sam ljubav baš sa tobom upoznala.”

Međutim, ovaj citat nije razuverio novinare koji su došli do novijih saznanja i detalja koji se tiču razvoda:

Naime, razlog razvoda je Ozdžanova prevara. Fejza je navodno napravila skandal kada je saznala da se njen muž tajno dopisuje sa drugim ženama.

Takođe su došli do saznanja da Fejza, kao reakciju na njegovo dopisivanje sa drugim ženama, Ozdžanu nije dozvoljavala da viđa svog sina.

Nakon samo 15 meseci zajedničkog života, Fejza i Ozdžan odlučili su da se razvedu.

Fejza će kao kompenzaciju tražiti od Ozdžana preko 2 miliona evra. Dok je kao dodatne uslove navela da želi mesečnu isplatu od 150000 evra.

Ozdžan Deniz je kao odgovor na ove uslove ponudio da plaća 3700 evra mesečno kao i sve troškove koji se tiču deteta.

Da li su ove vesti tačne ostaje da vidimo, ali dobro je i napomenuti da su turski novinari retko grešili kad su u pitanju ovakve stvari.


Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×