Top 3 turske serije koje morate pogledati ovog leta!

Leto je već uveliko počelo, a sa letom su stigle i sveže turske serije, letnje, zabavne, bez teških tema. Mi smo napravili anketu na našem Instagram nalogu, koja vas je pitala koje letnje serije gledate, a vaši odgovori su se poklopili sa rejtinzima u Turskoj. Evo koje tri letnje serije su najpopularnije u Turskoj, a i kod nas:

Afili Aşk (Ljubav na pomolu)

Najpopularnija serija za sad je baš ona. Glavni glumci ove serije su dobro poznat Čaglar Ertugrul i Burdžu Ozberk. Serija govori o devojci Ajše (Burdžu), koja usled neočekivanih događaja biva primorena da se uda za Kerema (Čaglara), bogatog i zgodnog plejboja.

Kimse bilmez (Niko ne zna)

Glavni glumac ove serije je pevač i glumac, Keremdžem, dok je glavna ženska uloga poverena lepoj Ozgu Kaji. Serija priča o veoma lepoj i energetičnoj devojci po imenu Sevda (Ozgu), koja sanja o tome da postane zvezda. Ali (Keremdžem) je momak sa misterioznom prošlošću. Serija govori o njihovoj ljubavnoj priči.

Her Yerde Sen (Svuda ti)

U ovoj seriji glavne uloge su poverene Furkanu Andiču i Ajbuke Pusat. Radnja ove serije govori o Demiru (Furkan) i Selin (Ajbuke), koji su primorani da žive zajedno u istoj kući, ali se ne podnose međusobno. Dok oni pokušavaju da se udalje jedno od drugog, njihove majke u isto vreme pokušavaju da ih spoje.

Koji je vaš izbor ovog leta?

Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×