Turske serije koje najviše isčekujemo u novoj sezoni 2019!

Prošla je letnja sezona turskih serija, neke serije su opstale, neke ukinute ubrzo nakon prikazivanja. Romantične komedije koje smo gledali od početka leta uskoro će zameniti ozbiljne drame u kojima će se pojaviti velika i popularna glumačka imena, koja već duže vreme isčekujemo.

Kivanč Tatlitug, Burak Ozdživit, Elčin Sangu, Ibrahim Čelikol, Kerem Bursin neka su od imena koja će se ponovo naći pred malim ekranima u sezoni 2018/2019.

Evo koje su top 3 serije koje nas očekuju u novoj sezoni:

1. “Çarpisma” (“Sudar”) – Ovo je priča o različitim životima koji će se međusobno isprepletati nakon jedne saobraćajne nesreće. Kivanč Tatlitug glumiće inspektora Kadira koji je izgubio ženu i dete u bomabaškom napadu. Elčinin lik zvaće se Zejnep. Zejnep radi u banci i majka je jedne devojčice. Ona će biti prinuđena da rešava prljava posla svog muža. Melisa Asli Pamuk glumiće Zejnepinu drugaricu Džemre, dok Alperen Dujmaz glumi Kerema, koji je nedavno izašao iz zatvora. Serija kreće sa prikazvanjem u novembru 2018-te godine. Žanr: Drama. Kanal: ShowTV.

2. “Muhteşem İkili” (“Veličanstveni duo”) – Sa Keremom Bursinom i Ibrahimom Čelikolom u glavnim muškim ulogama, dok su njihove partnerke Ojku Karajel i Ozge Gurel. Ova serija je rimejk poznatog američkog filma “Tango i Keš”. Kerem i Ibrahim glume dva policajca nateranih da sarađuju, iako se ne podnose međusobno. Žanr: Komedija/akcija. Kanal: KanalD.

3. “Osman Gazi” (“Osman prvi”) – Burak Ozdživit u ulozi Osmana prvog. Serija će prikazivati život osnivača Osmanske imperije. Ova serija predstavlja nastavak popularne turske serije “Ertugrul”, koja je doživela veliki uspeh u Turskoj. Ertugrul je bio otac Osmana prvog. Žanr: Istorijiski. Kanal: TRT.

Ovo su neke od serija sa kojima ćemo se susresti ove sezone. Očekuju nas poznata glumačka imena i različiti žanrovi. Za svakog po nešto.

Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×